Konceptet bag Købsmæglerne

Fjern usikkerheden og lad os ordne det hele

Købermægler er nyt begreb til Nordjylland – En unik mulighed for alle boligkøbere til at lave det optimale boligkøb. Spar den traditionelle boligadvokat, og få i stedet din personlige rådgiver fra Købsmæglerne med gennem alle boligkøbets faser.  Hos Købsmæglerne glæder vi os til at give 100% tryghed til alle Nordjyllands boligkøberne – lige fra sambesigtigelse af boligen til juridisk dokumentgennemgang og nøgleoverdragelsen.

Hvorfor bruge en købermægler?

Den 1. Januar 2015 blev ”loven om omsætning af fast ejendom” ændret. Ejendomsmægleren, som har drømmeboligen til salg, er udelukkende sælgers rådgiver, og må ikke rådgive køberen. Derfor oplever 80% af alle boligkøber utryghed og usikkerhed, når de skal købe bolig.  Med en rådgiver fra Købsmæglerne, sikrer du dig at dine interesser varetages, lige fra udvælgelsen af den rigtige bolig til forhandling af pris og vilkår for boligkøbet. Vi er 100% på købers side og har kun en interesse – nemlig dit boligkøb.

Spar boligadvokaten:

90% af alle boligkøbere bruger i dag en boligadvokat til at godkende dokumenterne i deres boligkøb. Boligadvokaten kommer først ind i sagen når alle vilkår er forhandlet på plads, og køber mister derfor en vigtig sparringspartner, der hvor de har allermest brug for det – nemlig i købsøjeblikket, og i forhandlingen af prisen på boligen.

Vælger du i stedet at benytte dig af Købsmæglerne, har du en stærk og professionel sparringspartner med hele vejen – Vi sikrer dig ligevægt i forhandlingsprocessen med sælgers ejendomsmægler. Vores arbejde omfatter også boligadvokatens normale opgaver.

Købsmæglerne er naturligvis medlem af Dansk ejendomsmæglerforening – hvilket betyder at vi har samme rådgiveransvar og forsikring i ryggen hvis noget går galt. Vi er desuden af Dansk ejendomsmæglerforening (DE) certificeret køberrådgivere og har opnået DE´s tryghedsmærke. 

RASMUS ANDERSEN (tlf. 31 900 156)
Jeg er uddannet ejendomsmægler og har i de sidste 12 år arbejdet med køb og salg af ejerboliger på sælgers side, hvilket har givet mig stor erfaring i, hvad mulige faldgruber der er for boligkøberne. Jeg har nu valgt at bruge den erfaring til at yde rådgivning til købere, der er boligsøgende i Nordjylland.

THOMAS BOE (tlf. 31 900 155)
Jeg er uddannet ejendomsmægler og har siden 2001 handlet ejendomme i Aalborg og omegn. Det har givet mig stor erfaring og viden om boligmarkedet i Nordjylland. Efter 15 år på sælgers side, glæder jeg mig til at rådgive kommende boligkøbere – og sikre dem at de kommer trygt og sikkert i mål –på de rigtige vilkår.